Programme

 

Programme #EFPC2019 main conference

Programme book, final version!

Day 1 – 30 September 2019

 

Morning

Afternoon

 

08:00

Registration

13:30

Key-note Armin Fidler

 

09:00

Welcome by:

Patrick Jarry,  mayor of Nanterre -

Patrick Ollier, President of Metropole du Grand Paris -

Aurélien Rousseau, Director general de l’Agence regionale de Santé Ile de France who will represent the minister

14:00

Break (15 minutes)

 

09:15

Key Note Charlotte Marchandise

14:15

3 workshops, round 3 (165 minutes)

 

09:45

Break (30 minutes)

Coffee is served

17:00

   –

18.30

EFPC General Assembly

For EFPC members only

 

10:15

11 parallel sessions, round 1 (45 minutes)

  • Meet the key-note
  • Video presentations
  • Policy debates

 

 

 

11:00

7 workshops, round 2 (90 minutes)

20:00

Dinner at the Hall of the Mairie

·       Music: quintet de cuivres

 

12:30

Lunch is served (60 minutes)

  • Music: quatuor à cordes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Day 2 – 1 October 2019

Morning

Afternoon

09:00

Key-note Sara Willems

13:15

6 workshops, round 6 (90 minutes)

09:30

Break (30 minutes)

Coffee is served

14:45

Summary

10:00

11 parallel sessions, round 4 (45 minutes)

  • Meet the key-notes
  • Video presentations
  • Policy debates

15:00

Closing

10:45

7 workshops, round 5 (90 minutes)

15:15

Farewell

12:15

Lunch is served (60 minutes)